Saturday, 30 April 2011

hey

hey kawan, video yg saya bagi anda tgk tu bagoz kan? betul lah apa yg mamat 2 ckp. saya sokong sangat2. so, kepada kawan2 ku yang suke menambah-nambah ayat ni, sorry 2 say okey. korang kena faham benda ni. dulu pun saya sebijik sama macam korang, suka tambah2 ayat. now, saya suda sedar yang saya menukar bahasa melayu kita kepada bahasa yg lagi pelik n menyebab kan orang lagi tak faham dengan apa yg korang tulis. once again, IM SORRY IM SORRY IM SORRY. bahasa korang memang memening kan kepala otak. so, i think, better kita stop merosakkan bahasa melayu okey? i tahu ada macam2 bahasa, BAHASA REMPIT LAH, BAHASA COMEL lah. hey, apa 2? bahasa apa 2? tak faham lah weh. STOP IT lah. lagi satu, nak buat shortform, biar orang faham dengan apa yang korang cakap eh? i just bagi satu information yang agak penting ja. tak suka, haaaaa. LANTAK KAW lah beb. its up 2 u :)

2 comments:

  1. haha , mmang terbaek !
    yes , sokong cgt cgt ape yg dy ckp .
    kte harus menngunakan BAHASA MELAYU dengan btoi . nak shortform , mmang bole . tapi , mesti laa berpada pada . bia laa owg paham . btoi takk ? huhu

    ReplyDelete
  2. Betoi3 ! Tq 4 ur support !

    ReplyDelete